Ocadia, Elsene - Matexi

Deze visualisatie werd gemaakt voor Matexi en is gelegen in de Rue du Bourgmestre in Elsene.

Het complex bestaat uit 2 bureaus en 11 appartementen met elk een gezellig terras gericht naar het zuidoosten.

Voor het project werden ook de aanpalende gebouwen nauwkeurig nagemaakt in 3D.

Dronefoto’s waren door de no-fly zone niet mogelijk maar met Google Streetview kon ik toch de meeste details bekomen voor de 3D-reconstructie van de omgeving.

Met onze stijlgids helpen we de klanten om de juiste stijlkeuze te maken zodat er een mooi geheel ontstaat tijdens het combineren van meubels en kleuren.

Voor dit project werd er gekozen voor een Scandinavisch interieur met groene accenten.

De snelheid om een project af te ronden hangt ook enorm af van de gekozen communicatie tools en voorbereiding van de klant.

Beelden zegen meer dan woorden en vermijden interpretaties. Daarom is het als klant belangrijk om bij het begin van het proces een dossier aan te leggen met referentiefoto’s en de gedefinieerde kleuren zoals bv. RAL nummers.

Het feedbackproces

Ook tijdens de feedback is een duidelijke visuele communicatie van essentieel belang.

We vermijden daarom e-mails en gebruiken hiervoor Review Studio. Het is een centrale plaats waar beeldmateriaal gemakkelijk vergeleken kan worden en waar er op een eenvoudige manier feedback kan geven worden. Je kan ook geïnteresseerden gemakkelijk een gastlink sturen voor extra feedback.

Door telkens de nieuwste technologie te testen en de beste tools te gebruiken zorgt Neoviar ervoor dat u er mag op vertrouwen dat we uw project tot het resultaat zullen brengen dat u voor ogen had.

Projecten